Confidentialitate

Colectarea de informatii personale

www.christinadiamonds.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clientilor. Toate informațiile legate de contul clientului, tranzacții, corespondență, sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de www.christinadiamonds.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare a site-ului nu implică colectarea de informații personale.

www.christinadiamonds.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legatură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora, însă nu vor include date de identificare personală.

Căutări

www.christinadiamonds.ro nu colectează informații personale în urma operațiunilor de căutare, dar poate păstra și analiza istoricul căutarilor efectuate, în scopul de a identifica interesele clienților și de a îmbunătăți serviciile oferite.
 
Livrarea Gratuita
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 1000 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.