Termeni & Conditii

Folosind site-ul www.christinadiamonds.ro, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea site-ului în cele mai bune condiții, recomandăm parcurgerea cu atenție a acestor informații.

www.christinadiamonds.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră că este necesar, fără vreo notificare prealabilă. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea acestora, implică acceptul utilizatorului asupra  modificărilor efectuate.


Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de Christina Diamonds SRL. Întregul conținut - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este protejat prin legislația românească și internatională a drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Proprietarul drepturilor de autor este Christina Diamonds SRL. Aveți permisiunea de a tipări sau descarcă elemente web din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul Christina Diamonds SRL, se pedepsește conform legilor în vigoare.


Politica de prețuri

Toate prețurile sunt exprimate în LEI și au T.V.A inclus (19%).
poate desfășura campanii promoționale pentru produsele din site, ale căror condiții vor fi stabilite integral de Christina Diamonds SRL.


Termenul de Valabilitate, Garanția și/sau Service-ul Produselor:

Toate produsele achiziționate accesând www.christinadiamonds.ro beneficiează de garanție internațională, astfel:
-    ceasuri: 2 ani de zile;
-    inele: 2 ani de zile;
-    brățări: 2 ani de zile;
-    accesorii Collect: 2 ani de zile;


Retur:

Returnarea banilor sau înlocuirea produsului  se face în 14 zile de la data cumpărării, doar dacă acesta este intact, nefolosit şi este adus cu bonul fiscal și toate celelalte documente însoţitoare.

Pentru orice defecțiune tehnică sau neconformitate ce ține de construcția bijuteriilor, cererea de înlocuire sau reparație se va soluționa în termen de 14 zile, conform Legii  nr. 449/2003 ce prevede “înlocuirea produsului sau schimbul acestuia cu altul de aceeași  valoare”.

Această garanție nu include deterioararea bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor de la punctul 1 (Precauții și informații utile), a accidentelor, a neglijenței, a utilizării  necorespunzătoare sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau manoperă. 

Garanția se pierde odată cu intervenția persoanelor neautorizate asupra produsului, apariția de zgârieturi, lovituri sau alte deficiențe de natură externă, ce pot duce la neconformitatea optică sau fizică a produsului.

Pierderea bonului fiscal și a certificatului de garanție. Orice reparaţie la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua gratuit sau acesta se va înlocui, în condițiile O.G. nr.21/ 1992 revizuită, doar dacă se confirmă că un defect de material sau manoperă a producătorului a reprezentat cauza deteriorării, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de către cumpărător, a întreținerii defectuase și utilizarea produsului contrar recomandărilor.

Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului, se face numai  după constatarea imposibilității de reparație a acestuia și numai dacă această situație nu este imputabilă cumpărătorului.

Conform OG nr. 21/1992, garanția constă în remedierea gratuită a deficiențelor apărute la produse în cadrul termenului de garanție.

Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Drepturile Consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/ 1992 republicată și Legea nr. 449/ 2003 republicată, precum și altor modificări ulterioare. Drepturile Consumatorului nu sunt afectate de condiţiile prevăzute în acest Certificat de Garanție.


Garanția pentru ceasuri:

Garantia oferită ceasurilor achizitionate de pe www.christinadiamonds.ro  se refera doar la mecanismul produsului. Garantia nu cuprinde geamul, cureaua sau brățara, carcasa și bateria.


Garanția pentru bijuterii:

Garanția oferită pentru bijuteriile achiziționate de pe www.christinadiamonds.ro nu cuprinde pietrele prețioase sau semiprețioase.
În maximum 14 zile de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme de funcționare, clientul poate solicita companiei returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original și împreuna cu documentele însoțitoare. Christina Diamonds SRL își rezervă dreptul de a refuza orice produs returnat de către client dacă acesta prezintă urme de distrugere intenționată.


Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.christinadiamonds.ro sau încercare de fraudă va fi raportată, fără întârziere, autorităților competente.

Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă.

Forța majoră invocată și probată de una dintre părți, în condițiile legii, exonerează părțile de obligații - cu excepția plății pentru serviciile prestate până la apariția ei - pe întreaga durată a forței majore.


Declinarea responsabilității

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea Christina Diamonds SRL și a partenerilor săi și a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate.

Din acest motiv, Christina Diamonds SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul online, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziție de Christina Design London.

Christina Diamonds SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afișate.


Colectarea de informatii personale

www.christinadiamonds.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clientilor. Toate informațiile legate de contul clientului, tranzacții, corespondență, sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de www.christinadiamonds.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare a site-ului nu implică colectarea de informații personale.

www.christinadiamonds.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legatură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora, însă nu vor include date de identificare personală.

Căutări

www.christinadiamonds.ro nu colectează informații personale în urma operațiunilor de căutare, dar poate păstra și analiza istoricul căutarilor efectuate, în scopul de a identifica interesele clienților și de a îmbunătăți serviciile oferite.

 
Livrarea Gratuita
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 1000 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.