Lănțișor Choker din mătase, Argintiu

In stoc

149 lei

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 2

Adevărate simboluri ale iubirii, naturii, feminității și eleganței, întruchipate sub cele mai creative forme, micile opere de artă Christina sunt create manual de maeștri din Thailanda, din argint 925 rodiate, pentru ca strălucirea să reziste un timp îndelungat.

Lănțișorul este din mătase naturală, cu capetele din argint 925, rodiat. Poate înfrumuseța o ținută casual, sport sau elegantă și se transformă într-un colier unic prin personalizarea cu talismane. De asemenea, poate fi combinat in multiple moduri, precum un Choker. Alege-l pe cel care ți-i se potrivește ! Lănțișorul este cadoul ideal pentru prietenă, mamă, soră, adolescentă sau iubită. Este mereu la îndemâna purtătoarei și mereu vor trezi un gând prețios și un zâmbet plin de iubire. 

Verifică brățările și cerceii din aceeași gamă cu acești cercei și crează setul complet pentru ținutele tale. Intră în universul Christina și lasă-ți imaginația să zburde!

 

Bijuteriile si accesoriile oferite de noi sunt atent confecționate de meșteri de renume thailandezi și vin cu promisiunea calității nordice și a designului danez. Toate bijuteriile noastre sunt din metale prețioase,  rodiate  Bijuteriile noastre din argint și argint placat cu aur placate cu rodiu sunt rezistente la zgârieturi, abraziune și corodare, păstrându-se astfel caracteristicile inițiale ale bijuteriilor chiar și după o perioadă lungă de utilizate. Toate bijuteriile sunt verificate si certificate de directia ANPC , garantându-se calitatea metalului prețios utilizat. Întotdeauna pietrele bijuteriilor noastre sunt veritabile, naturale și atent selecționate.  

 

Bijuteriile noastre se livrează împreună cu certificatul de calitate și garanție, în cutiuțe personalizate pentru cadouri și plicuri cu protecție antișoc, oferite gratuit.


*talismanele expuse pe lănțișor se adaugă contra cost.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Ceasurile Christina Jewelry & Watches vin însoțite de un ”Certificat de origine elvețian”. Acesta garantează că fiecare îndeplinește condițiile stricte de calitate impuse de industria de ceasuri din Elveția și este apt să poarte ștampila calității ”Swiss Made”.

Toate ceasurile Christina au mecanisme de funcţionare Ronda şi ETA.


Ce înseamnă SWISS MADE

”Swiss made” întruchipează un concept de calitate ce include atributele tehnice ale ceasurilor (acuratețe, fiabilitate, rezistența la apă și șoc), precum și cele estetice (eleganța și originalitatea designului). Acoperă atât fabricarea tradițională, cât și noile tehnologii folosite (microelectronice).

În acest sens, legea bazată pe conceptul calității elvețiene cere ca cel puțin 50% din părțile componente ale mecanismului ceasului să fie fabricate în Elveția.

Câteva dintre regiunile Elveției au propriile titulaturi privind "locurile de origine" ale ceasurilor. Unul dintre cele mai renumite este LUGANO, care se identifică worldwide cu ceasurile top-quality realizate.

Cu peste 400 de ani de experiență în fabricarea celor mai fine, veritabile și complexe ceasuri din lume, ceasornicarii elvețieni îți garantează o calitate unică, ireproșabilă, ce dăinuie peste ani și ani.

Intră în universul Christina și dă valoare timpului tău!

MANUAL UTILIZATOR
 
Livrarea Gratuita
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 1000 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.