Ametist Snake, Brățară Collect Personalizată

In stoc

1.549 lei

Brățara Christina Collect este personalizată pentru tine, pentru a te bucura de un produs valorous, frumos și cu stil. Îi poți adăuga un plus valoare și personalitate prin a adăga talismane specifice ție, pasiunilor tale sau momentelor de neuitat din viața ta. Poți schimba culoarea brățării sau doar poți jongla cu locul talismanelor de pe ea și vei avea un nou vibe la mâna ta. Brățările se pot găsi in peste 20 de culori și pot fi asortate atât la o ținută sport, cât și la una elegantă. Brățara are diametrul de 6 mm și este din piele italiană, de viţel. Este disponibilă în 2 dimensiuni: de 30 cm (se înfășoară o dată împrejurul mâinii) și de 70 cm (se înfășoară de 3 ori împrejurul mâinii). Se ajustează după dimensiunii mâinii tale (prin tăiere personalizată) și are un sistem de închidere magnetic extrem de sigur și ușor de utilizat, chiar și când nu ai pe nimeni să te ajute

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Ceasurile Christina Jewelry & Watches vin însoțite de un ”Certificat de origine elvețian”. Acesta garantează că fiecare îndeplinește condițiile stricte de calitate impuse de industria de ceasuri din Elveția și este apt să poarte ștampila calității ”Swiss Made”.

Toate ceasurile Christina au mecanisme de funcţionare Ronda şi ETA.


Ce înseamnă SWISS MADE

”Swiss made” întruchipează un concept de calitate ce include atributele tehnice ale ceasurilor (acuratețe, fiabilitate, rezistența la apă și șoc), precum și cele estetice (eleganța și originalitatea designului). Acoperă atât fabricarea tradițională, cât și noile tehnologii folosite (microelectronice).

În acest sens, legea bazată pe conceptul calității elvețiene cere ca cel puțin 50% din părțile componente ale mecanismului ceasului să fie fabricate în Elveția.

Câteva dintre regiunile Elveției au propriile titulaturi privind "locurile de origine" ale ceasurilor. Unul dintre cele mai renumite este LUGANO, care se identifică worldwide cu ceasurile top-quality realizate.

Cu peste 400 de ani de experiență în fabricarea celor mai fine, veritabile și complexe ceasuri din lume, ceasornicarii elvețieni îți garantează o calitate unică, ireproșabilă, ce dăinuie peste ani și ani.

Intră în universul Christina și dă valoare timpului tău!

MANUAL UTILIZATOR
 
Livrarea Rapida
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 500 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.