Marguerite, Brățară, Argint 925 placat cu Aur 18k

In stoc

279 lei

Adevărate simboluri ale iubirii, naturii, feminității și eleganței, întruchipate sub cele mai creative forme, micile opere de artă Christina sunt create manual de maeștri din Thailanda, din argint 925 placat cu aur 18k rodiat, pentru ca strălucirea să reziste un timp îndelungat.  Are încrustate pietre de Topaz, poate fi ajustată în funcție de măsura mâinii și este alegerea ideală pentru o ținută atât de zi cu zi, cât și pentru o ținută elegantă. Margareta este floarea regală a Danemarcei, fiind inspirată după numele reginei. 

Brățară finuță, lucrată în linii simple și îmbogățită cu un bănuț gravat Christina și cu interiorul de topaz natural. Acest tip de brățară se potrivește pentru oricare tip de doamnă sau domnișoară. Este cadoul ideal pentru prietenă, mamă, soră sau iubită. Va fi mereu la îndemâna celei care o poartă și mereu va trezi un gând prețios și un zâmbet plin de iubire.

 

Verifică cerceii și lănțișoarele din aceeași gamă cu această brățară și crează setul complet pentru ținutele tale. Intră în universul Christina și lasă-ți imaginația să zburde!

 

Bijuteriile si accesoriile oferite de noi sunt atent confecționate de meșteri de renume thailandezi și vin cu promisiunea calității nordice și a designului danez. Toate bijuteriile noastre sunt din metale prețioase,  rodiate  Bijuteriile noastre din argint și argint placat cu aur placate cu rodiu sunt rezistente la zgârieturi, abraziune și corodare, păstrându-se astfel caracteristicile inițiale ale bijuteriilor chiar și după o perioadă lungă de utilizate. Toate bijuteriile sunt verificate si certificate de directia ANPC , garantându-se calitatea metalului prețios utilizat. Întotdeauna pietrele bijuteriilor noastre sunt veritabile, naturale și atent selecționate.  

 

Bijuteriile noastre se livrează împreună cu certificatul de calitate și garanție, în cutiuțe personalizate pentru cadouri și plicuri cu protecție antișoc, oferite gratuit.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Ceasurile Christina Jewelry & Watches vin însoțite de un ”Certificat de origine elvețian”. Acesta garantează că fiecare îndeplinește condițiile stricte de calitate impuse de industria de ceasuri din Elveția și este apt să poarte ștampila calității ”Swiss Made”.

Toate ceasurile Christina au mecanisme de funcţionare Ronda şi ETA.


Ce înseamnă SWISS MADE

”Swiss made” întruchipează un concept de calitate ce include atributele tehnice ale ceasurilor (acuratețe, fiabilitate, rezistența la apă și șoc), precum și cele estetice (eleganța și originalitatea designului). Acoperă atât fabricarea tradițională, cât și noile tehnologii folosite (microelectronice).

În acest sens, legea bazată pe conceptul calității elvețiene cere ca cel puțin 50% din părțile componente ale mecanismului ceasului să fie fabricate în Elveția.

Câteva dintre regiunile Elveției au propriile titulaturi privind "locurile de origine" ale ceasurilor. Unul dintre cele mai renumite este LUGANO, care se identifică worldwide cu ceasurile top-quality realizate.

Cu peste 400 de ani de experiență în fabricarea celor mai fine, veritabile și complexe ceasuri din lume, ceasornicarii elvețieni îți garantează o calitate unică, ireproșabilă, ce dăinuie peste ani și ani.

Intră în universul Christina și dă valoare timpului tău!

MANUAL UTILIZATOR
 
Livrarea Rapida
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 500 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.