Despre noi

Pentru tine, femeia modernă Ceasuri damă personalizate, pentru femeia puternică și modernă

Ceasurile de damă Christina clasice reprezintă o bijuterie veritabilă cu mecanism elvețian, încrustată cu diamante autentice și alte pietre semiprețioase, la prețuri extrem de accesibile. Sunt realizate exclusiv manual, în Elveția, de maeștrii ceasornicari de renume. Până la realizarea efectivă trec aproape 8 luni pentru ca tu să te bucuri de un ceas elvețian care trece testul timpului.

Ceasurile de damă Christina Collect sunt singurele din lume pe care ți le poți crea singură. Începând de la disc și până la ultimul pandantiv adăugat curelei din piele. Fără să cheltui o avere, îți permiți să porți bijuterii ca un star.

Spune-ți povestea prin talismane cu suflet ce pot fi accesorizate la ceasul de damă elvețian, la brățara din piele, colier sau cercei. Astfel, în fiecare zi poți avea o nouă bijuterie, o crâmpeie din poveştile care aşteaptă să prindă viaţă în universul tău. Fashionistă, mămică sau femeie de carieră? Indiferent de ce tip te reprezintă, talismanele vor vibra de fiecare dată cu personalitatea şi pasiunile tale.

Pentru că imaginaţia nu are limite atunci când îţi doreşti cu adevărat un inel unicat, noi îţi punem ideile în practică şi le transformăm în realitate. Ai o bijuterie nouă în fiecare zi, prin conceptul care îţi oferă posibilitatea de a combina inele de forme, dimensiuni și culori diferite.

Rasfaţă-ţi sufletul cu cercei si coliere personalizate cu talismanele tale norocoase. Printr-o singură mişcare, adaugi colierului pandantivele pe care le porţi la cercei sau brăţara din piele sau invers, şi ai o bijuterie nouă în fiecare zi. Alege-le pe cele care vibrează cu starea ta de spirit.

Confecţionate manual şi conturate cu suflet, ceasurile de damă și bijuteriile online Christina Diamonds sunt o promisiune în a aduce strălucire pe chipul celei care le poartă. Dau valoare personalităţii tale şi suflă aur peste sufletul tău.

Pentru momente unice din viaţa ta şi nu pentru cutii pierdute prin dulapuri.

Intră în universul Christina și lasă-ți imaginația să zburde!

ceasuri-femei

 


ceasuri-barbati

Ceasuri bărbați cu atitudine 

Ceasul este cel mai important accesoriu al bărbaților. De aceea, ceasurile de bărbați de pe site-ul nostru sunt întotdeauna cu mecanism elevețian de înaltă precizie, realizate manual de maestri de renume și au încrustate diamante veritabile și alte pietre semiprețioase de calitate excepțională (Top Wesselton VVS/ G). Cu un design atrăgător şi masculin, ceasurile de bărbați au fost concepute special pentru tine, personalitate dinamică, mereu în pas cu moda.

Ceasul unui bărbat trebuie să inspire putere și să pună în valoare personalitatea acestuia, dar să se și potrivescă cu stilul de zi cu zi. Dacă ești un bărbat căruia îi place să dea valoare timpului alert, profită de un ceas SWISS MADE veritabil, cu diamante pentru calitatea timpului tău.


swissmCeasurile damă/bărbați și bijuteriile noastre sunt însoțite de:

  • Certificat de garanție de 2 ani, valabil internațional;
  • Certificat care atestă originea elvețiană;
  • Certificat de calitate și originalitate.
  • Fiecare ceas vine împachetat într-o cutie specială, concepută exclusiv de Christina Jewelry&Watches.

Ceasurile de damă sunt prezentate într-o luxoasă cutie din piele albă, iar cele masculine, vin într-o cutie pătrată de piele, cu capac rabatabil.

 

Povestea Christina Jewelry& Watches

Dacă ai o idee în care crezi 100%, îndrăznește!

Christina Hembo, designerul acestor minunate bijuterii, şi-a dorit să creeze ceasuri elvețiene de lux, cu diamante pure și pietre semiprețioase, la un preț pentru buzunarul oricui. Povestea brandului a început în 2002, atunci când designerul a brevetat două sisteme de închidere (T-BAR și cadranul mobil), care permite doamnelor să-și personalizeze ceasul de damă elvețian după propriul stil. In anii care au urmat a dezvoltat conceptul de ceas bijuterie, dar si colecția de brățări personalizate, cercei cu diamante și alte pietre valoroase, pandantive din argint și placate cu aur galben sau roz, lănțișoare etc.

Datorită atenției la detalii și calității oferite, Christina Jewelry& Watches a primit onoarea de a crea ceasuri Swiss Made unicate pentru Regina și Prințul Danemarcei.

A reușit ca, în doar 14 ani, să construiască o companie puternică, cu mai mult de 400 de retaileri, care exportă minunatele bijuterii în peste 25 țări.

Christina a obținut nenumărate premii internaționale, printre care:

2007 – Cel mai cunoscut brand de ceasuri Swiss Made din Danemarca

2009 – Afacerea cu cea mai mare creștere în scurt timp

2010 – Premiul I pentru inovație în Orologerie

2012 – Cea mai credibilă afacere din lume

În România, Christina Diamonds SRL este distribuitorul exclusiv al brandului danez din decembrie 2014. În tot acest timp, ne bucurăm să avem clienti mulțumiți și fideli conceptului de colecționare, dar, mai ales, ne bucurăm de notorietatea câștigată datorită calității și unicității brandului.

 

 

Te invităm și pe tine în Universul Christina.

 

 
Livrarea Rapida
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 500 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.