Ceasuri Swiss Made

Ceasurile Christina Jewelry & Watches vin însoțite de un ”Certificat SWISS MADE”, cea mai înaltă distincție în orologerie. La nivel mondial, doar 20% dintre ceasurile de bărbați sau de damă primesc acest certificat din partea elvețienilor, cei care au propulsat orologeria la cel mai înalt nivel de artă. Aceasta certificare garantează că fiecare îndeplinește condițiile stricte de calitate impuse de industria de ceasuri din Elveția și este apt să poarte ștampila calității ”Swiss Made”. Ceasurile noastre sunt realizate cu mare atenție la detalii, astfel încât orice cumpărător să se bucure de o bijuterie veritabilă, ce va trece testul timpului.

Toate ceasurile elvețiene Christina au mecanisme de funcţionare Ronda şi ETA.


Ce înseamnă SWISS MADE

”Swiss made” întruchipează un concept de calitate ce include atributele tehnice ale ceasurilor de bărbați și de damă (acuratețe, fiabilitate, rezistența la apă și șoc), precum și cele estetice (eleganța și originalitatea designului). Acoperă atât fabricarea tradițională, cât și noile tehnologii folosite (microelectronice).

În acest sens, legea bazată pe conceptul calității elvețiene cere ca cel puțin 50% din părțile componente ale mecanismului ceasului să fie fabricate în Elveția.

Câteva dintre regiunile Elveției au propriile titulaturi privind "locurile de origine" ale ceasurilor. Unul dintre cele mai renumite este LUGANO, care se identifică worldwide cu ceasurile swiss top-quality realizate.

Cu peste 400 de ani de experiență în fabricarea celor mai fine, veritabile și complexe ceasuri de bărbați și de damă din lume, ceasornicarii elvețieni îți garantează o calitate unică, ireproșabilă, ce dăinuie peste ani și ani.


Ceasuri de damă cu eticheta "SWISS MADE"

De mai bine de 15 ani, Christina Hembo se ocupă de designul celor mai apreciate ceasuri de damă din lume. Cunoscută pentru simțul estetic și creativitatea debordantă, aceasta le-a oferit doamnelor și domnișoarelor ceasuri de damă cu un concept unic în lume – cu ajutorul unui T-bar, își pot crea un ceas elvețian de la zero. Adaugă o curea din piele sau o brățară personalizată, pe care se atașează pandantive, se schimbă discul cadranului obișnuit cu unul cu diamante sau se adaugă elemente și pietre semiprețioase pe șina cadranului alături de diamantul din dotarea ceasului Collect.
Timpul este valoros, lasă-ți urechile mângâiate de ticăitul armonios al unui ceas de damă elvețian!


Ceasuri bărbați rafinate, pentru caractere puternice

Domnilor le oferim un concept remarcabil, prin care și ei își pot personaliza ceasul în funcție de stil și caracter. Ceasurile de bărbați de la Christina Diamonds reprezintă o incursiune într-o poveste magică, unde Swiss Made reprezintă statutul cel mai înalt conferit unei bijuterii veritabile, cu ticăit melodios.

Ceasurile Swiss Made de pe site și prețurile accesibile pe care vi le propunem reprezintă motto-ul nostru: „Lux la preț accesibil”.


Intră în universul Christina și dă valoare timpului tău!
MANUAL UTILIZATOR
 
Livrarea Rapida
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 500 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.