Disc cadran, Argintiu, 12 safire

In stoc

552 lei


Optiuni disponibile


Schimbă discul ceasului tău Collect şi ai o bijuterie nouă în fiecare zi. Acest sistem a fost patentat de către Christina Watches și a fost special creat pentru a oferi diversitate aceluiași ceas.

Îl poți schimba prin răsucire, în câteva secunde, singură acasă, și te va face să nu te saturi niciodată de același ceas Christina. Poţi opta pentru discurile simple, cu geam din safir sau cele bătute cu pietre prețioase veritabile, de diferite culori sau modele, care pot fi înlocuite în doar câteva secunde. Alege-l în fiecare zi pe cel care îţi place şi dă valoare ceasului tău adăugând diamante, rubine, safire, ametiste sau alte pietre preţioase autentice în interiorul cadranului protejat de discul ales. Caută pietrele prețioase, care ți se potrivesc, și află cât de ușor poți fi propriul tău designer.

Intră în universul Christina și lasă-ți imaginația să zburde!

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Ceasurile Christina Jewelry & Watches vin însoțite de un ”Certificat de origine elvețian”. Acesta garantează că fiecare îndeplinește condițiile stricte de calitate impuse de industria de ceasuri din Elveția și este apt să poarte ștampila calității ”Swiss Made”.

Toate ceasurile Christina au mecanisme de funcţionare Ronda şi ETA.


Ce înseamnă SWISS MADE

”Swiss made” întruchipează un concept de calitate ce include atributele tehnice ale ceasurilor (acuratețe, fiabilitate, rezistența la apă și șoc), precum și cele estetice (eleganța și originalitatea designului). Acoperă atât fabricarea tradițională, cât și noile tehnologii folosite (microelectronice).

În acest sens, legea bazată pe conceptul calității elvețiene cere ca cel puțin 50% din părțile componente ale mecanismului ceasului să fie fabricate în Elveția.

Câteva dintre regiunile Elveției au propriile titulaturi privind "locurile de origine" ale ceasurilor. Unul dintre cele mai renumite este LUGANO, care se identifică worldwide cu ceasurile top-quality realizate.

Cu peste 400 de ani de experiență în fabricarea celor mai fine, veritabile și complexe ceasuri din lume, ceasornicarii elvețieni îți garantează o calitate unică, ireproșabilă, ce dăinuie peste ani și ani.

Intră în universul Christina și dă valoare timpului tău!

MANUAL UTILIZATOR
 
Livrarea Rapida
Pentru bijuteriile online comandate de pe site,
ce depășesc 500 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Servicii Clienti
Ai întrebări cu privire la cesurile elvețiene, brătările personalizabile sau alte bijuterii online ale Christina Diamonds? Răspundem prompt oricăror nelămuriri.

 
Retur in 14 zile
Pentru orice bijuterii și ceasuri de damă sau de barbați asigurăm returnarea banilor în 14 zile de la data achiziției.