Povestea Christina Jewelry & Watches

Christina Hembo, designerul acestor minunate bijuterii, şi-a dorit să creeze ceasuri elvețiene de lux, cu diamante pure și pietre semiprețioase, la un preț pentru buzunarul oricui. Povestea brandului a început în 2002, atunci când designerul a brevetat două sisteme de închidere (T-BAR și cadranul mobil), care permite doamnelor să-și personalizeze ceasul de damă elvețian după propriul stil. In anii care au urmat a dezvoltat conceptul de ceas bijuterie, dar si colecția de brățări personalizate, cercei cu diamante și alte pietre valoroase, pandantive din argint și placate cu aur galben sau roz, lănțișoare etc.

Datorită atenției la detalii și calității oferite, Christina Jewelry& Watches a primit onoarea de a crea ceasuri Swiss Made unicate pentru Regina și Prințul Danemarcei.

A reușit ca, în doar 14 ani, să construiască o companie puternică, cu mai mult de 400 de retaileri, care exportă minunatele bijuterii în peste 25 țări.

Christina a obținut nenumărate premii internaționale, printre care:

2007 – Cel mai cunoscut brand de ceasuri Swiss Made din Danemarca

2009 – Afacerea cu cea mai mare creștere în scurt timp

2010 – Premiul I pentru inovație în Orologerie

2012 – Cea mai credibilă afacere din lume

În România, Christina Diamonds SRL este distribuitorul exclusiv al brandului danez din 2014, cand in decembrie am debutat cu un magazin in Mall Baneasa, care a cunoscut succesul rapid, bucurandu-se de clienti fideli si apreciere ca urmare a calitatii si inovatiei in bijuterii. Chiar daca in 2017 am decis sa inchidem magazinul fizic, ne-am continuat Povestea in online si prin magazine partenere, si, astfel, am satisfacut mii de femei dornice de frumos si calitate. Suntem o echipa mixta, dedicata clientilor nostri si serviciilor oferite. Ne place cand construim bijuterii Personalizate impreuna cu doamnele sau domnii si de fiecare data ne bucuram sa vedem cu povestile fiecaruia prind viata, in cele mai creative modele. De-a lungul anilor, am conturat un concept de business sustenabil, ca urmare a calitatii produselor noastre si focusului pe care il avem pentru seriozitatea in afaceri. Ne dorim sa ne continuam Povestea, prin a aduce brandul Christina Jewelry& Watches, la cel putin aceeasi recunoastere ca si in Danemarca, unde aproape oricare femeie are cel putin o bijuterie marca Christina. Ne bucurăm să avem clienti mulțumiți și fideli conceptului de colecționare, dar, mai ales, ne bucurăm de notorietatea câștigată datorită calității și unicității brandului, si pentru asta, VA MULTUMIM!

Intră în universul Christina și lasă-ți imaginația să zburde!

Narcisa Christiansen, CEO Christina Diamonds SRL, spune: “Am descoperit brandul in 2010, cand am primit un ceas Swiss Made auriu cu diamante, pe care chiar daca l-am purtat zilnic, lumea ma tot intreba daca este nou sau cum de am platit atat de putin pentru un astfel de ceas. Atunci mi-am dat seama ca si femeile din Romania trebuie sa se bucure de un astfel de brand, si astfel, am decis sa aduc brandul in Mall Baneasa. Chiar daca in 2016, m-am mutat in Danemarca si am continuat business-ul de aici, cu fiecare iesire in oras sau la fiecare petrecere daneza, imi dau seama ca trebuie sa continuam ce am inceput… este un sentiment atat de frumos, sa vezi cu fiecare iesire in oras o femeie ce poarta cel putin o bijuterie din colectiile Christina. Ma bucura ca sunt parte a acestui brand si sper ca impreuna cu echipa din România sa ducem cu fiecare an ce trece o recunoastere cat mai mare pe plan national.”

Despre produsele noastre

Ceasuri de damă si bijuterii, pentru femeia puternică și modernă

 

Ceasurile de damă Christina clasice reprezintă o bijuterie veritabilă cu mecanism elvețian, încrustată cu diamante autentice și alte pietre semiprețioase, la prețuri extrem de accesibile. Sunt realizate exclusiv manual, în Elveția, de maeștrii ceasornicari de renume. Până la realizarea efectivă trec aproape 8 luni pentru ca tu să te bucuri de un ceas elvețian care trece testul timpului.

Ceasurile de damă Christina Collect sunt singurele din lume pe care ți le poți crea singură. Începând de la disc și până la ultimul pandantiv adăugat curelei din piele. Fără să cheltui o avere, îți permiți să porți bijuterii ca un star.

Spune-ți povestea prin talismane cu suflet ce pot fi accesorizate la ceasul de damă elvețian, la brățara din piele, colier sau cercei. Astfel, în fiecare zi poți avea o nouă bijuterie, o crâmpeie din poveştile care aşteaptă să prindă viaţă în universul tău. Fashionistă, mămică sau femeie de carieră? Indiferent de ce tip te reprezintă, talismanele vor vibra de fiecare dată cu personalitatea şi pasiunile tale.

Pentru că imaginaţia nu are limite atunci când îţi doreşti cu adevărat un inel unicat, noi îţi punem ideile în practică şi le transformăm în realitate. Ai o bijuterie nouă în fiecare zi, prin conceptul care îţi oferă posibilitatea de a combina inele de forme, dimensiuni și culori diferite.

Rasfaţă-ţi sufletul cu cercei si coliere personalizate cu talismanele tale norocoase. Printr-o singură mişcare, adaugi colierului pandantivele pe care le porţi la cercei sau brăţara din piele sau invers, şi ai o bijuterie nouă în fiecare zi. Alege-le pe cele care vibrează cu starea ta de spirit.

Confecţionate manual şi conturate cu suflet, ceasurile de damă și bijuteriile online Christina Diamonds sunt o promisiune în a aduce strălucire pe chipul celei care le poartă. Dau valoare personalităţii tale şi suflă aur peste sufletul tău.

Pentru momente unice din viaţa ta şi nu pentru cutii pierdute prin dulapuri.

Intră în universul Christina și lasă-ți imaginația să zburde!

 

Ceasuri bărbați cu atitudine 

 

Ceasul este cel mai important accesoriu al bărbaților. De aceea, ceasurile de bărbați de pe site-ul nostru sunt întotdeauna cu mecanism elevețian de înaltă precizie, realizate manual de maestri de renume și au încrustate diamante veritabile și alte pietre semiprețioase de calitate excepțională (Top Wesselton VVS/ G). Cu un design atrăgător şi masculin, ceasurile de bărbați au fost concepute special pentru tine, personalitate dinamică, mereu în pas cu moda.

Ceasul unui bărbat trebuie să inspire putere și să pună în valoare personalitatea acestuia, dar să se și potrivescă cu stilul de zi cu zi. Dacă ești un bărbat căruia îi place să dea valoare timpului alert, profită de un ceas SWISS MADE veritabil, cu diamante pentru calitatea timpului tău.

Ceasurile damă/bărbați și bijuteriile noastre sunt însoțite de:

-Certificat de garanție de 2 ani, valabil internațional;

-Certificat care atestă originea elvețiană;

-Certificat de calitate și originalitate.

-Fiecare ceas vine împachetat într-o cutie specială, concepută exclusiv de Christina Jewelry&Watches.

 

Ceasurile de damă sunt prezentate într-o luxoasă cutie din piele albă, iar cele masculine, vin într-o cutie pătrată de piele, cu capac rabatabil.

 

,,Sunt foarte mulțumită de calitatea produselor procurate! Mulțumesc mult, Cristinei, pentru ajutorul acordat în a lua alegerea corectă”

Ana-Maria Mihalachi


,,Când credeam că nu mai găsesc verighetele perfecte, Cristina, a fost cea care ne-a salvat căsătoria! O deservire impecabilă. Soția mea a rămas extrem de mulțumită!’

Mihai Ionașcu

Contactează-ne

Telefon: 0 759 01 22 05

office@christinadiamonds.ro

Luni – Vineri: 9.00-17.00

Urmărește-ne și inspiră-te